100 mil inför Vätternrundan

Jag har ju inte kommit igång med träningen efter nyår som planerat ännu. Detta på grund av lite lättare sjukdom.

En tom träningskalender
En tom träningskalender

Idag kikade jag lite sorgset på den tomma kalendervyn över december i Endomondo och tyckte det såg väldigt glest ut. Så jag klickade mig runt lite och kom in på den ”Utmaning” jag la upp någon gång i höstas, som går ut på att cykla de rekommenderade 100 milen mellan årsskiftet och mitten på juni då loppet går av stapeln.

Jag upptäckte att ytterligare fyra personer anslutit sig till utmaningen och några har redan hunnit med några mil. Det gör mig väldigt peppad måste jag säga. Ska bli kul att se hur det utvecklar sig, hur vi kommer sporra varandra genom att se hur de övriga knaprar mil efter mil. 🙂

Så. Kan förkylningen ge med sig helt nu tack!

Posted from Älvsjö, Stockholm, 12557, SE.

Kommentera gärna