Frisk igen!

Efter jul tog vinterförkylningar och influensor tag i mig, och behöll greppet till och från i en dryg månad. Även om jag inte riktigt kände för att slänga ut pengar på vinterdäck till cykeln efter alla höstens cykelutgifter, så har vintercykling varit väldigt lockande. Framför allt de riktigt fina vinterdagarna.

Men. Månaden med nedsatt hälsa har gjort att det inte blivit någon träning. Absolut ingen konditionsträning. Lite bålträning när jag känt mig lite bättre, men inte på långa vägar så mycket som jag velat.

Först i slutet av januari började det kännas bättre. Hostan började minska och det började gå att andas genom näsan igen. Och tur var väl det för då var det dags för 3 skiddagar i Alperna. Konditionen var ju inte i topp precis. Men kul var det.

Och nu då, äntligen, börjar det kännas riktigt bra i kroppen igen. Så nu har jag försökt sätta igång med ordentlig bålträning igen. Armhävningar, sit-ups och plankan regelbundet. Förhoppningsvis ska det ge lite resultat och göra det lättare att sitta som en ostbåge 12 timmar på cykeln i sommar. Och det suger rejält i cyklingstarmen också. Kan knappt vänta tills det är dags igen.

Posted from Älvsjö, Stockholm, 12557, SE.

Kommentera gärna