4000 km på cykel

medaljEtt av årets cykelmål var att nå 3000 cyklade kilometer mellan 1 januari och 31 december. Den 18 september nådde jag dit. Men jag kunde ju inte sluta cykla redan då. Jag bydde mig dock inte om att sätta något nytt mål för året, annat än att försöka cykla 125 mil över vintern, mellan 1 oktober och 31 mars.

För några veckor sedan räknade jag lite på hur många pendlingsdagar jag hade kvar till julledigheten, och insåg att jag hade 4000 kilometer inom räckhåll. Med ca 7 mil per vecka skulle jag gå i mål. Det är 3-4 pendlingsdagar per vecka vilket ju inte brukar vara några problem.

Det var det inte heller. Idag 17 december på väg hem från jobbet nådde jag de 400 milen ungefär i höjd med hackspetten på Västerbroplan. Samtidigt nådde jag 74% av de 125 milen under vintern, så jag måste nog säga att jag ligger ganska bra till. Känns bra.

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna