Soffliggarcross i Sköndal

Egentligen hade vi tänkt åka till landet. Istället blev det en soffliggarcross i Sköndal.

IMG_20141026_133302

Jag kunde inte hålla mig, utan bestämde mig för att haka på den utlovade rundan som annonserats på facebook. Sagt och gjort. Alldeles för tidigt på söndagsmorgonen (före nio) satte jag mig på sadeln och cyklade iväg mot Sköndal. Väl där blev vi bara några stycken som körde, men det var kul ändå. Och jobbigt. Och jag låg återigen sist. Det finns mycket att jobba på när det gäller cyclocross för min del.

Efter väl utfört pass och lite skitsnack cyklades det hemåt igen. Inget fika den här gången. Jag fick dock sällskap dryga halva vägen hem vilket var trevligt. Frågan är om detta var sista CX-passet för min del i år? Vi får väl se.

Tyvärr blev det inga bilder tagna den här gången. Så håll till godo med denna.

VIRB Picture

Kommentera gärna