Tekniken hjälper till

Jag är en tekniker. Alltså måste tekniken få en plats även när det gäller träning. Och kan den hjälpa mig motivera mig själv så är det ju inte sämre.

För att få lite hjälp på traven har jag införskaffat en Withings våg som automatiskt rapporterar alla invägningar till en central plats, och som dessutom mina träningsappar i telefonen automatiskt får min vikt från så fort jag ställt mig på vågen. På så sätt får jag rätt beräkning vad gäller kaloriåtgång med mera utan att jag behöver tänka på det själv. Att jag dessutom helt automatiskt får en historik över min vikt är ju inte helt fel det heller. Så länge den går nedåt. Även resten av familjen får sina egna profiler på vågen så vi nu enkelt kan följa bland annat barnens viktutveckling vilket ju kan vara skojjigt. Sa jag att den dessutom rapporterar direkt till min telefon?

 

Dessutom passade jag på att köpa ett pulsbälte för att få bättre koll på hur duktig jag är på att verkligen ta i på våra rundor. Och en ordentlig armväska till telefonen.

                               

Nu kommer jag bli supersnabb!

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna