En härlig kvällsrunda: 20km

Dags för en träningsrunda igen, själv och med riktigt fint väder. Jag tänkte ta 1 mil först då jag kom ut sent pga nattning av barn. Men det kändes mesigt så det fick bli två mil. Kom hem 22:30.

Trots översvämningar i Huddinge med väldigt blöta fötter som följd – svårt att cykla genom halvmeterdjupa sjöar på vägen utan att bli blöt – kan jag nämna att det var oerhört skönt att vara ute den här tiden. Och att kunna komma hem när solen går ner och faktiskt stå ute och varva ned en stund.

Jag kan även bekräfta att själv på en mtb är jobbigare än att köra tandem. Samma runda tog 4 minuter längre trots att jag tyckte jag kämpade hårdare.

Distance
20.83 km
Duration
55m:46s
Avg Speed
22.4 km/h
Max Speed
37.2 km/h
Calories
965 kcal
Altitude
43 m / 77 m
Elevation
78 m ↑ / 80 m ↓
Heart Rate
162 / 176

Posted from Älvsjö, Stockholm, 12557, SE.

Kommentera gärna