Södertälje tur och retur: 60km

Distansrekord för min del. Södertälje tur och retur, Totalt 6 mil. Bra väder men lite väl blåsigt. Ca 20 grader varmt med växlande molnighet. Vattenpåfyllning blev det på donken i Moraberg där folk tittade på oss som om vi var UFOn. Det bjöd vi på.

Sista 15km var riktigt tung. Trötta ben hindrade pulsen att komma upp på rätt nivå. Det gick bara inte att ta i mer i uppförsbackarna. Att vi cyklade förbi fredagsfirare som grillade middagen i parkerna hjälpte ju inte motivationen precis. Vilka idioter som sätter sig och cyklar sex mil en fredagkväll?

Känns tydligt att vi behöver fler långturer i benen. Att nöta tremilsrundor är inte tillräckligt. Och jag förstår att P snackade om att man behöver någtot att äta på rundor över två timmar. Energin försvann på vägen hem.

Känns skönt att ha tagit 6-milen innan P dock, som länge pratat om att cykla ner till Järna men ännu inte gjort det. 🙂

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna