Anmäld till Vätternrundan 2013

Klockan 09:00 idag öppnade anmälan till Vätternrundan 2013. Eftersom vi är sju stycken som vill starta samtidigt måste en person anmäla oss allihopa samtidigt. Denne person råkade bli jag. Och eftersom vi hade önskemål om starttid, och vi vet att alla 21.000 platser tog slut på sex dagar förra året tänkte jag att det är bäst att vara ute i god tid.

Så. Klockan 09:00 skulle jag logga in och anmäla mig. Men icke. Servern var ganska så överbelastad. Först en kvart senare fick jag kontakt, och det tog sedan ca 30 minuter att knappa in uppgifterna för alla sju. Det gick långsamt. Och under tiden började alla starttiderna ta slut.

Jag fick välja vår tid 0200-0208, men när jag sedan skulle gå till betalning så tyckte serversidan att det inte fanns några platser kvar den tiden. Men jag hade mer tur än många andra. Vi fick en tid endast 10 minuter tidigare, 01:50. Så nu är det på riktigt, nu är vi anmälda för ett lopp på 30 mil! Spännande!

Strax efter fick vi förklaringen till att servrarna gått på knäna. Det som förra året tog 6 dagar, att göra slut på 21.000 startplatser, tog den här gången två timmar och 45 minuter. 2:45! Helt sjukt!

Nu är det bara träningen kvar.

 

Posted from Älvsjö, Stockholm, 12557, SE.

Kommentera gärna