Mer flaskställ till folket

Nu när säsongen för de riktigt långa rundorna startar (eller nått) är det dags att fylla på förrådet med utrustning. Närmare bestämt ytterligare en flaskhållare. För det behövs när man dricker knappt en halv flaska vatten på väg till och från jobbet. Och framför allt när det känns som det är slutcyklat för i år. Därför svängde jag idag in på Cykloteket och shoppade loss på just en ny sådan.

Den riktiga anledningen är förstås att jag till nästa säsong såklart vill ha dubbla flaskhållare, och just den jag vill ha har varit slutsåld hela hösten. Ja, jag hör ju hur det låter. ”Just den flaskhållaren jag vill ha”. Men eftersom ”Appearence is everthing” som min kollega säger, så måste jag ju ha en likadan som den som redan sitter på cykeln. Dessutom av samma märke som själva hojen. Och då gäller det att passa på när de finns inne i lager. Så enkelt är det. Nu är bara problemet att jag inte har två likadana flaskor…

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna