Följ mig runt Vättern

Nu är det snart dags. Allt är packat och alla cyklar är upphämtade och packade i bilen vi så generöst fått låna av Bilia Segeltorp för avfärd klockan 9 imorgon. Jag hann nå 150 mil (målet var 100) mellan slutet av mars och nu som uppladdning. Jag känner mig så förberedd jag kan.

Klockan 01:52 på natten till lördag 15 juni står jag och mina kompisar på startlinjen, och hoppas komma i mål efter 300 härliga kilometer tolv timmar senare.

StartbevisMitt startnummer är 15293.

Skulle du mot förmodan(?) ha lust att följa oss mer eller mindre ”live” är det enklaste sättet att knappa in din mailadress här i högerkolumnen för att få uppdateringar via mail. Om det funkar och tiden tillåter hade jag tänkt försöka uppdatera med någon bild och kort text när vi har våra depåstopp.

Jag har även förstått att det sänds webb-TV på sportwebben.se. Det ryktas även att en av deltagarna i vårt gäng, Joakim ”Mot alla Odds” Nömell, kommer dyka upp i deras webbsändning under fredagseftermiddagen. Men i övrigt är vi är nog inte huvudattraktionen där. Däremot kan du kolla hur långt vi kommit med hjälp av mitt startnummer på http://search4.vatternrundan.se/

Ett annat alternativ, eller komplement, är att ladda ned appen Vätternrundan till din iPhone eller Android från respektive app-butik. I den kan man få notifieringar när jag passerat någon av de fem tidtagningsstationerna runt sjön mot en liten kostnad på 7 kronor. För 30 kronor kan du få SMS-uppdateringar för en cyklist. Skicka V 15293 till 72456 för att få SMS om mina passeringar.

den här sidan finns en summering över de olika sätten Vättern-cyklisterna kan följas. Och även en länk till Webb-TVn.

Är du aktiv på sociala medier kan du även följa #teamprimus på Twitter och Instagram. Även taggen #Vätternrundan2013 kan vara av intresse.

Eller. Så kan du bara vänta och höra hur det gick nästa gång vi hörs eller träffas.

Håll nu tummarna för att vi får så bra väder som prognoserna lovar. Tack.

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna