Anmäld till Vätternrundan 2014

Vätternrundan logoFörra året tog det knappt tre timmar om jag minns rätt. I år tog det 12 minuter innan 21.000 platser till Vätternrundan tog slut. Galet!

Men nu är vi i alla fall anmälda och har fått våra startplatser bekräftade. Den här gången blir vi lite färre i klungan än 2013. Jocke, Jonas och jag. Övriga från sommarens varv har valt att antingen inte ställa upp i nästa års runda alternativt köra med andra. Men det ska nog gå bra ändå.

Anmälningsförfarandet var lite annorlunda i år efter förra årets problem. Man fick nu göra en ”intresseanmälan” under en månad då man knappade in alla sina uppgifter och arrangerade eventuella startgrupper, och fick då en anmälningskod. Man angav samtidigt önskemål om starttid. När anmälan sedan öppnade klockan 19:00 den 4 november räckte det att man skickade in sin kod. Och det gällde att vara snabb. Min anmälan gick igenom 19:03 och vi fick starttid i vårt sista alternativ.

Men, nu är det betalt och klart. Klockan 02:06 den 14 juni startar vi vår andra runda, med målet att putsa vår första tid rejält. Du kommer väl följa oss?

 

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna