Vinterdäcken monterade

Vinterdäck monteradeNu är de monterade, de nya fina dubbdäcken avsedda att ta mig till och från jobbet under vintern.

Efter lång väntan levererades de så till dörren i tisdags. Jag hade tidigare hos Wiggle beställt ett par Schwalbe Marathon Winter till min cyclocross. Men av någon anledning fick de aldrig in däcken i lager, så det slutade med att jag ångrade beställningen och istället köpte ett par från Bikster i Tyskland. Det blev dessutom billigare då Bikster hade kampanj just nu.

Idag monterades de på utan större problem och nu ska de köras in i 4-5 mil på is- och snöfritt underlag så dubbarna sätter sig ordentligt innan den riktiga vintern kommer. Det får bli under nästa veckas pendling till jobbet.

Jag kan knappt vänta på att få testa dem på riktigt isigt underlag 🙂

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna