Köpt löparskor

Det gäller att ha rätt skor när man löptränar. Jag har inte sprungit sedan jag sprang till bussen i gymnasiet. Därför har jag inte haft några löpskor. Fram tills nu.

10356222_10152141620212286_3543138346486938634_nInför träningskvällarna med mini-triathlon hade jag tänkt skaffa mig ett par ordentliga löparskor. Jag fick ju ett persentkort på Intersport av min moster i födelsedagspresent som passade perfekt för detta. Men så har det inte blivit av. Den första kvällen bestämde jag därför att springa i mina vanliga ”gympadojjor” jag har till vardags. Vad kan gå fel, det är ju bara 2,5 kilometer. Det borde jag inte ha gjort.

Förutom träningsvärken på grund av min ovana av löpning så fick jag även ordentligt ont i ena hälen. Den jag inte redan hade ont i efter Skandisloppet. Men idag fick jag tummen ur och tog mig till Intersport i Kungens Kurva och fick mig en löpanalys och knallade en stund senare ut ur butiken med ett par skinande blå Asics GT2000.

Nu ska det bli springa av!

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna