Slow Roll Älvsjö #3

Den 11 juni var det dags för den tredje och sista Slow Roll Älvsjö innan sommaren.

Även denna gång dök det upp ett 40-tal glada cyklister, och jag tror det var ännu fler barn den här gången vilket är trevligt, även om det håller ner distansen en del.

Starten gick som vanligt från Fru Marias Bak i Långbro. Vädret hade sett bra ut under dagen med sol och värme. Men till kvällen kom molnen och lite regnstänk. Som vanligt på våra rundor. Men det var inte värre än att vi tog oss runt torra.

Likt premiärturen avslutade vi även denna gång på Casa del Lago vid Långsjön. Lite synd var att man inte kunde betala med kort i kiosken. Inte heller gå in i restaurangen och betala för sig. Det gjorde att många blev utan fika vilket såklart var jättetråkigt. Kanske får vi leta andra alternativ till framtida rundor.

Se fotoalbumet på Facebook för bilder från runda nummer tre.

Nu tar Slow Roll Älvsjö sommaruppehåll och återkommer med största sannolikhet i höst efter alla semestrar. Välkommen tillbaka, och håll utkik på Facebooksidan eller slowroll.se för kommande slowrolls.

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna