Inget Paracykel-SM

SM2014_-_LogoNu på torsdag den 26 juni var det ju tänkt att Jocke och jag skulle göra premiär på en nationell mästerskapstävling, nämligen Paracykel-SM som går tillsammans med Cykel-SM i Götene det här veckoslutet. Så blev det inte.

Den otur Jocke haft den här säsongen med vurpa, brutet nyckelben, blindtarmsoperation och följande komplikationer har resulterat i ett antal inställda lopp för honom, och nu då även det SM-tempolopp vi skulle kört imorgon.

Det är otroligt tråkigt tycker jag, och jag kan bara ana hur ännu mycket mer tråkigare Jocke tycker det är. Vi har båda sett fram emot detta. Skaffat tävlingslicenser och reglementsenliga klubbkläder. Fram till nyligen hoppades vi ändå på att kunna ställa upp och ta oss igenom loppet, mest för att vara på plats då detta är första gången någonsin ett Paracykel-SM går av stapeln, ett resultat av cykelförbundets treåriga satsning på just paracykel, cykling för personer med funktionsnedsättningar. För att tro vi skulle kunna köra max med Jockes nyckelben och bortplockade blindtarm var ju att ta i, det hade vi redan insett.

Men tyvärr, det var bara att ställa in och stanna hemma istället. Nya tag nästa år. Nu får vi istället se fram mot de få lopp som går i höst istället.

Läs mer om Paracykel

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

Kommentera gärna