[triathlon] Genrep inför Tällberg

Tre dagar kvar, och det är hög tid att testa lite längre distanser av de olika disciplinerna tillsammans.

Dessutom ville jag testa om det funkar bra att cykla i blöta simbadbyxor utan padding i två mil. Jag trodde inte det skulle vara några problem, och det visade sig att det inte är det heller.

Upplägget var enkelt, jag skulle köra simning och cykel i de rätta sprint-distanserna, och sedan lite löpning på det med en distans som jag inte skulle behöva pina mig igenom och som jag skulle hinna med innan resten av familjen ätit färdigt frukosten. Jag ville mest känna hur det känns att springa efter de första två disciplinerna.

Så, upp ur sängen och ner till sjön. Simmade 700 meter (13:19) och sedan en lugn växling på bänken vid badet utan stress. Cyklade sedan därifrån upp till Brenäs och tillbaka, en vända på 20 kilometer (44:30), precis som i en sprint. I ett försök att hålla högt tempo. Gick sissådär.

Cyklingen avslutades uppe vid stugan där växling till löparskor gjordes på verandan, även denna gång utan att stressa i onödan. Sedan blev det ca 1500 meters löpning (10:11) på varvet runt ”kvarteret” med målgång nere vid badet igen för att på så sätt få med handduk och andra simprylar tillbaka därifrån. Då jag sprang igår räckte 1500m gott och väl och jag ville spara benen lite, det är ju inte långt kvar nu. Jag är ju inte van att springa än och det känns i benhinnorna. Dessutom var det snart dags för frukosten.

Men nu är jag nog så förberedd jag kan bli inför fredagen.

Posted from Östergötland County, Sweden.

Kommentera gärna