Crosshjul ordnade

Jag har krupit till korset. Och skaffat ett andra hjulpar till cykeln.

Det blev för bökigt att kränga däck hela tiden om jag nu ska ge mig på cyclocross. Så jag kollade runt, och det slutade med att jag köpte ett par begagnade i tisdags. Jag fick med däck, slang och quickrelease också så det var en helt ok deal.

image

Jag tog med bakhjulet till landet i helgen och gjorde ren min gamla 12-30 kassett som jag tänkt använda för crossandet, och montrade på. Så jag fick äntligen användning för min kassettnyckel.

Igår så kom även bromsskivorna, beställda från England. Framför allt för att jag i bak har en 140mm skiva vilket inte en enda butik verkar ha på hyllan. Även nätbutiken hade just 140-skivorna på ”remote warehouse” vilket innebar några dagars extra leveranstid. Men nu är de här, och igår kväll monterade jag dem på hjulen. Så nu ska det bli crossa av!

image

image

Kommentera gärna