Slow Roll Älvsjö #2

Igår den 28 maj var det dags igen. För vår andra Slow Roll i Älvsjö. Även denna gång gick starten vid Fru Marias Bak.

slow-roll_alvsjoMålet var däremot ändrat till Långbro Värdshus. Eller snarare deras bakficka som vi blivit hänvisade till under eftermiddagen. Kanske för de trodde det kunde bli trångt vid utebaren med de 50 till 100 personerna vi förvarnat om. Tyvärr blev vi inte så många som vi hoppades. Återigen slöt ca 40 personer upp vid start. Något fler barn denna gång tror jag, vilket är kul. Kanske var det ännu en gång vädret som skrämde folk. Det blev inte så varmt som utlovat men vi slapp regn. Och väl framme vid målet sprack himlen upp och solen kom fram.

Barnen kämpade på fint, även upp för de få ordentliga backarna som rundan bjöd på. Tyvärr – på grund av vädret – uteblev den planerade effekten när vi rullade förbi alla som grillade middag på sina uteplatser inne i parken. De satt helt enkelt inte ute och grillade. Så vi får köra den sträckan fler gånger.

Liksom första gången uppskattades rundan av deltagarna, och avslutningen ute i Bakfickans lada var trevlig och gemytlig, För mig var det första besöket på nyöppnade Bakfickan men det blir nog fler.

Nu planera vi för vårens sista runda om två veckor och hoppas den kan locka några fler så vi kan närma oss 50-strecket.

Posted from Segeltorp, Stockholm, 141 71, SE.

Kommentera gärna